NOCNOI – det FiiiiiiNESTE TEKSTiL & INTERiØR TiL BØRN

Skrevet af 0 Permalink 0

I dag skal I møde hende her, Simone Østergaard. For nu er det tid til at kigge lidt nærmere på det fjerde brand som er med i konkurrencen (her kan du se det første, det andet og det tredje). NOCNOI er et dansk mærke som blev etableret i 2015 af Simone Østergaard. NOCNOI laver det fineste tekstil og interiør til børneværelset. NOCNOI har fokus på et skandinavisk enkelt og tidsløst design samt høj kvalitet. NOCNOI laver blandt andet de fineste knager til børneværelset og lækkert sengetøj. Netop et sæt sengetøjet er det du kan vinde i den kommende konkurrence, wup wuuuuup!!! 

Du kan se sengetøjet og resten af kollektionen fra NOCNOI HER.

 

Fine sager fra NOCNOI

Fine sager fra NOCNOI

 

Jeg har selv sengetøjet til både Aksel og Pelle, det er simpelthen så fint.

Jeg har selv sengetøjet fra NOCNOI til både Aksel og Pelle, det er simpelthen så fint.

 

Simone som er kvinden bag NOCNOI er også kvinden bag webshoppen OVELLIE.DK og den populære instagram profil @simoneoe med over 18 tusinde følgere. Simones instagram-univers indeholder blandt andet boligindretning (ret så lækker bolig) og familielivet. Du kan se et glimt af Simones univers HER.

 

12988031_10153411419266971_1528068485_n

@simoneoe

 

Bonus info om Simone:

– Simone og jeg er opvokset i samme by, og jeg har passet Simone og hendes to brødre da de var små – det var såååååå hyggeligt.

– Simone er en super sej kvinde på kun 25 år. Jeg siger “kun”, da jeg syntes at det er imponerende hvad hun har opnået allerede nu. Har egen blog www.simoneoe.dk, en lækker og meget populær instagramprofil, egen webshop Ovellie.dk og eget tekstil & interiør mærke NOCNOI – behøver jeg sige mere!

– Simone er sindsyg sej til at tegne og sidder selv og tegnet designet til NOCNOI.

 

Jeg har plukket et lille udvalg af mine favoritter fra Ovellie.dk

Det her er et lille udvalg af nogle af mine favoritter på Ovellie.dk, som er en webshop til børn med bland andet legetøj og interiør.

 

Vil da lige nævne at der lige nu er udsalg på ovellie.dk, hvor du kan spare mellem 30 – 60% plus ekstra 10% resten af ugen.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.