SKØNHEDS TIPS – til ønskeseddelen eller til gave-inspo.

Skrevet af 0 Permalink 0

Så blev det endelig December, juhuuuuuu :), og måske du er en af dem (lige som miiiiiig) der har svært ved liiiiiiii at finde ud af, hvad det nu lige præcis er du sådan går og ikke kan undværer, og derfor må have på ønskedseddelen her til jul. Eller måske mangler du inspiration til gaven til din mor, kæreste, veninde eller andre skønne kvinder i dit liv. Jeg har her samlet nogle af mine absolut skønheds-favoritter som jeg enten selv bruger eller har i min work-kuffert. Priserne ligger mellem fra 189 kr. til 1499 kr.

 

12270024_10153119873166971_2040392479_n

1) En god øjenvippe-bukker er et must-have i enhvers kvindes makeup-kit. Med en vippe-bukker giver du dit ansigt et mere frisk look, og jeg bruger den hver evig eneste gang jeg ligger en makeup om det så er på mig selv eller på jobbet.

Min favorit vipper-bukker er fra SHU UEMURA og koster 325 kr. Du kan købe den hos www.untoldsecretz.dk

2) Gode makeup pensler er også en vigtig ting at have i sit kit, og er med til at du lettere kan lægge en flot makeup. Mange af mine pensler er fra MAC. De er ret dyre men også virkelig blandt de bedste.

Jeg har fundet et fint “starter set” i Magasin til 249 kr. og er lige nu sat ned til 199,20 kr. Her er de pensler du har mest behov for når du skal lægge din øjenmakeup.

Du kan finde sættet HER.

3) Denne body butter creme fra danske SMUK er fantastisk, dufter skøn, og jeg har anbefalet den op til flere gange her på bloggen, bla. HER.

Den koster 375 kr. og kan købes hos www.naturligsmuk.dk.

4) M2 eyelash serum, er en serum der giver fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det lyder måske for godt til at være sandt, men jeg siger dig at det shit virker!!! Du vil kunne se resultatet efter ca. 6-8 uger.

Prisen er 990 kr. og kan købes hos www.untoldsecretz.dk.

5) Bobbi Brown har udgivet denne bog, som er en skønhedsguide til kvinder i alle aldre, med tips til makeupredskaber, hudpleje og letanvendelige og ikke mindst realistiske makeuprutiner.

Prisen er 495 kr. og kan købes hos MAGASIN.

6) Jeg ved ikke med jer, men neglelak kan jeg aldrig få for mange af, og jeg elsker denne matte røde lak fra YVES SAINT LAURENT. Farven hedder 201 LE ROUGE MAT. Jeg har ikke lige kunne finde et sted på nettet hvor den kan købes, men tænker at Magasin, Matas eller ligende må have den, ellers har YSL ihvertfald mange andre smukke farver.

Prisen er 190 kr.

7) Denne børste fra ghd – “NARROW dressing brush” er den børste du ikke var klar over at du manglede!! Den er virkelig fantastisk til at toupere håret med, og giver en flot og holdbar fylde i bunden. Den kan bruges i alle hår-typer, langt og kort. En super gaveide hvis du mangler en gave til din mor eller bedstemor, som måske har et kortere hår.

Den koster 189 kr. og kan købes hos www.ghd.com/dk.

 

12270234_10153119873176971_1985859317_n

 

8) Elsker elsker elsker ghd CURVE CLASSIC WAND, og har faktisk lavet en lille video hvor du kan se hvordan du laver de fineste waves, du kan se videoen HER. Den perfekte gave fra mor til datter (så kan du også selv bruge den;) eller til din kæreste, hun bliver sååååååå glad;)

Den fåes lige nu i en fin juleudgave til 1499 kr. og kan købes hos www.ghdhair.com/dk

9) Denne “Body Mineral Tint” fra YOUNGBLOOD er super lækker og giver en skøn sommer glød hele året rundt. Jeg bruger den rigtig meget på jobbet, når modellernes hud lige skal piftes lidt op. Jeg brugte den selv super meget i sommers til mine benene, men den er også perfekt til når du skal til fest og  gerne vil vise lidt hud. Det skal lige siges at hvis du har lange hår på armene (som miiiig) så vær lige lidt forsigtig, og smør lidt på af gangen, ellers kan hårene godt blive lidt orange, hehe;).

Prisen er 395 kr. og kan købes hos untoldsecretz.dk.

10) SMUK Vitamin Booster Serum er en fugtgivende anti-age serum, med et højt indhold af A, C og E- vitaminer som booster og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Jeg er fan og bruger den selv hver dag sammen med en dagcreme.

Prisen er 299 kr. og kan købes hos naturligsmuk.dk og jeg ved at SMUK produkterne også forhandles i MAGASIN.

11) Jeg ææææælsker den økologiske hårserie “Less Is More”, og deres økologiske Limesouffle’ er ingen untagelse! Det er en cremet voks som giver en lettere struktur og et let hold og giver et lækkert skødesløst look. Det er et produkt som ALTID står på min hylde herhjemme og blandt mit arbejdskit. 

Prisen er 200 kr. og kan købes hos barnholdts.com.

12) Super flot “clear toolbox” fra Nomess til badeværelset, hvor du kan opbevare pensler og makeup.

Pris 299 kr. og kan købes hos littlecolumbine.com

13) Tromborg eyegrease palette med fire flotte farver. Du kan også få paletten i tre andre fine farvernuancer. 

Prisen er 250 kr. og kan købes hos tromborg.com

14) Jeg er her for nyelig blevet gjort opmærksom på et mærke ved navn MALIN+GOETZ, som er en moderne familieejet og -drevet apotekervirksomhed beliggende i New York. De har lavet en kvalitetsserie til behandling og løsning af hud følsomheder, irrationer og allergier og så er produkterne ikke testet på dyr.

Denne Chamomile Treatment Oli jeg vil anbefale jer, fik jeg tilsendt af Sidsel, kvinden bag www.untoldsecretz.dk og har nu brugt den flittigt siden. Jeg har brugt den som en ansigtsolie og giver en vild lækker blød hud, men også i badet som en kropsolie. Jeg har endda også overtalt Mads til at massere min fødder i den, aaahhhhh;) Jeg havde læst at den også skulle være ret så effektiv mod tør hårbund og skæleksem. Da Mads ofte lider af de to ting, skulle jeg selvfølgelig også teste om det nu også virkede til det. Og det gør det altså!!! Efter to gange olie i hovedbunden og lidt hovedbundsmassage var alt pist væk!!! Så det er altså en olie du kan bruge til meget forskelligt, nice!!

Prisen er 570 kr.og lige nu kan du få både olien og en Lip Moisturizer fra samme mærke til samme pris hos untoldsecretz.dk

15) Denne BUFF tørbørste fra KARMAMEJU er vild god, og efterlader min hud blød og lække. Børsten sætter også gang i cirkulationen og stimulere kroppens lymfesystem. Tørbørstning af kroppen kan også hjælpe mod cellulite og forbedre toningen af muskler og hud. Det er måske sådan en ting man ikke selv får købt, men ville blive rigtig glad for at få i gave.

Børsten koster 249 kr. og kan købes hos untoldsecretz.dk

16) ghd oval dressing brush er en rigtig god børste til længere hår. Børsten er med vildsvinehår, som bla. fordeler hårets naturlige olier så de kommer ud i længderne og giver håret en flot glans, samt efterlader håret dejlig blødt og er samtidig mere skånsom ved dit hår når du reder det og knækker derfor ikke så let.

Prisen er 239 kr. og kan købes hos www.ghdhair.com/dk.

 

Håber det kunne give lidt inspiration til julegaverne.

XX Fifi

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.