På besøg hos NATURLIG SMUK & SMUK skin care.

Skrevet af 0 Permalink 0

Idag skal I møde Heidi som er ejer af skønhedssalon Naturlig Smuk, som ligger i smukke lokaler på Frederiksberg Alle på Frederiksberg. Heidi er også grundlægger af et skin care mærke ved navnet SMUK. Jeg er kommet hos Heidi hos lang tid nu, og jeg elsker at være i Heidi´s kyndige hænder. Heidi har sagt ja til at være med i min “fødselsdags kunkurrence”. I videoen herunder fortæller Heidi lidt om klinikken, om skin care mærket SMUK, og hun fortæller hvad det er at I kan vinde i konkurrencen som starter i morgen. Jeg tror ikke at jeg siger for meget, hvis at jeg siger at det er en rigtig lækker gevinst;) Se med her.

 

 

IMG_8558

 

behandlerrum

 

Jeg har efterhånden fået ret mange behandlinger hos Heidi, jeg har fået voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, velværemassage, gravidmassage og en eye lift behandling. Men en af de første gange jeg var hos hende, har jeg skrevet om her på bloggen. Det indeholder både voks, tis og en Fifi der panikker en smule 😉 Hvis du har lyst kan du læse om det HER.

 

Her ser du hele SMUK serien. Jeg elsker at serien ikke indeholder tyve forskellige produkter, men at den er forholdsvis lille og lækker.

Her ser du hele SMUK serien. Jeg elsker at serien ikke indeholder tyve forskellige produkter, men at den er forholdsvis lille og lækker.

 

Jeg er stor fan af produkterne fra SMUK skin care, og elsker at der er tænkt nøje over hvad de er tilsat. I takt med at jeg er blevet ældre 0g en del klogere i mit fag, er det blevet vigtigt for mig at vide hvad det er jeg putter på mit ansigtet og kroppen.

Serien indeholder en Vitamin Booster Serum, en Cooling Lip Balm, en Hand Cream, en Body Butter og en Sea Salt. Alle produkterne er 1OO% rene og aktive naturlige produkter baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologiske natur på Bali. Du kan læse meget mere om produkterne på naturligsmuk.dk. På SMUK skin care´s instagramprofil, kan du også se små videoer, hvordan du kan give dig selv en ansigtsmssage eller hvordan du bruger den for tiden meget omtalte Jade Roll, som du ser på billeder her over. Du kan se profilen her @smukskincare.

Efter som at jeg har brugt produkterne i længere tid, har jeg også tidligere omtalt dem her på bloggen og fortalt om en “Eye Lift” behandling jeg fik hos Naturlig Smuk, læs med HER.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.