SALON OFIA – min frisør på Frederiksberg

Skrevet af 0 Permalink 0

Tidligere idag var jeg forbi hos min friør “salon Ofia”, hvor jeg fik den fineste klipning af Katja. Der er kommet en del af længden, men det var virkelig også  tiltrængt. Jeg er ret vild med den længde Kajta har klippet, det gør at mit hår virker dejligt tykt igen, hvilket det ikke er, eller ihvertfald ikke som det plejer, men det er jo hvad der følger med sådan en lille bebs og amning.

Så nu er det blevet tid til at fortælle jer lidt om det tredje brand (du kan se de to første HER og HER). Denne gang skal i møde min frisør Ofia. Ofia har salon “OFIA” på Frederiksberg Alle på Frederiksberg. Det er efterhånden ved at være 2-3 år at jeg er blevet klippet i salonon, enten af Ofia selv eller også af Katja som er ansat hos Ofia. Det at gå til frisør er for mig virkelig en tillidssag, og jeg har haft rigtig svært ved at finde en frisør som jeg stoler på. Det lyder måske lidt som noget pjat, men jeg er jo selv uddannet frisør og ved at det nogle gange godt kan være langt imellem snapsene for at finde en der er dygtig til at klippe, og som ikke mindst lytter til hvad jeg som kunden beder om. Ofia (og Katja) er god til at lytte, og gør hvad de bliver bedt om, de klipper ikke 10 cm af hvis jeg har bedt om 5, heller ikke selvom at spidserne måske godt kunne trænge til de 10 cm.

Da jeg arbejdede i salon var det ikke særlig ofte at der var tid til at få en hårvask med tilhørende hovedbundsmassage, eller tid til at sidde og drikke en kop the mens jeg lige får bladret alle sladderbladene igennem. Derfor nyder jeg hver gange at jeg er i salonen, der er jo seriøs ikke noget bedre en hovedbundsmassage og sladderblade;)

I videoen nedenunder er jeg på besøg hos Ofia, hvor vi får os en lille snak om hvor længe Ofia har været selvstændig, hvor Ofia og jeg kender hinanden fra og så fortæller vi selvfølgelig også hvad der er at I kan vinde senere på ugen.

 

 

Salonen har lige været igenne en renovering, og det er blevet så lækkert og hyggeligt.

Salonen har lige været igenne en renovering, og det er blevet så lækkert og hyggeligt.

 

 

13219546_10153463717561971_1340945949_n

 

13162059_10153464868816971_1915588733_n

 

13153395_10153463717446971_20691818_n

 

Her er de lækre produkter du kan vinde senere på ugen.

Her er de lækre produkter du kan vinde senere på ugen.

Oribe Signature shampoo, ” Every morning should start with a little indulgence, such as this rich daily cleanser, custom-blended from the most exclusive ingredients to silken, detangle and protect. Prepare your hair for glamour.”

Oribe Signature Conditioner, “Oribe spared nothing in crafting this restorative daily moisturizer. Hydrating polymers revive youthful shine for lustrous, healthy locks and detangle for ease of combing throughout the day. Conditioner just got luxurious. Enjoy.”

Oribe Dry Texturizing Spray, ” Bigger, better, full-on glamorous hair. This invisible dry hair spray builds in incredible volume and sexy texture. Patented polymers absorb oil at the roots, leaving you with just-styled hair for days (and nights).” Det her produkt er et af mine absolut ynglings produkter, den er FANTASTISK!!!

 

Her har vi så de tre dejligste  tosser som arbejder i salon Ofia. I midten er Ofia, som er ejer af salon. Katja og Kasper som er ansat hos Ofia, har lige som Ofia også undervist hos GHD. Ja Kasper gør faktisk stadig;)

Her har vi så de tre dejligste tosser som arbejder i salon Ofia. I midten er Ofia, som er ejer af salon. Katja og Kasper som er ansat hos Ofia, har lige som Ofia også undervist hos GHD. Ja Kasper gør jo faktisk stadig;)

 

Du finder salonen på www.ofias.dk

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.